måndag 16 februari 2009

Regn regn och åter regn

Ja här regnar det i stort sett hela dagarna nu.
Vi hoppas verkligen att det vänder för det här är inte så jätte lockande, var bara 11 grader här om dagen och regn, idag var det lite varmare, det var 15 grader och regn.

Ni ska få lite kort om vad som hänt sen sist tänkte jag=)

I fredags så gjorde vi inte så mycket alls på dagen egentligen, inte på förmiddagen iallafall.
Det spö regnade.
Pelle fyllde år, så vi satt ihop grillen på dagen när han var på jobbet, tog över 2 timmar=)


Sen så var Stefan och jag ute och gick 1 tim efter vi satt ihop den så blev det styrka hemma när vi gjort de. Skönt att träna=)


Sen kom Stefans mormor vid 4, en jätte trevlig dam=) Så sjöng vi för Pelle när han kom in genom dörren när han kom från jobbet, han blev jätte glad för grillen=)

Sen så blev det thai restaurang för oss 6, jätte trevligt och jätte god mat=)

Stefan och Jimmie tog bilarna hem och vi andra gick, lite kallt men ändå skönt, fick snart upp värmen=)När vi kom hem blev det såklart tårta, typ kladdkaka=) Mmmm=)
Lördag så var det ju Alla Hjärtans Dag så jag gick upp rätt tidigt och åkte iväg och köpte blommor medan Stefan sov och gjorde iordning liten frukost på sägen.
Sen så åkte Pam Stefans mormor och Ann iväg, dom var iväg på möhippa och var på vinprovning och grejer och övernatta i någon stuga så dom kom hem idag, synd med vädret för dom.
Vi hade tänkt att vi skulle åka till Ballard men det blev inte så sen ändå för det öste ner regn.

Men på eftermiddagen när vi inte gjort så mycket alls på dagen kände vi att vi verkligen ville göra något så vi bestämde oss för att åka in till Sydney och äta och kolla runt lite.
Så vi gjorde iordning oss och kom iväg vid 4 och gick där inne i Sydney i regnet.
Vi var och kollade på Opera huset såklart och Harbour Bride=)


Kan tänka mig att det är helt annat att kolla på det med sol istället för regn, men vi vet ju itne om vi får någon mer sol och det måste man ju se när man är här=)
Men om vi får sol har vi sagt att vi ska dit igen=)
Sen tänkte ju inte vi på att vi kanske skulle vara ute i god tid för att få något bord att äta på alla hjärtans dag, det var rätt full satt när vi tänke äta, så vi fick ställa oss i puben i stället på en rastaurang men där hade dom så vi kunde beställa lite mat med så det blev en kyckling schnitzel. Riktigt mysigt ställe var det, det var något tyskt eller österrikiskt.
Ni skulle sätt på vägen hem, det ös regnade verkligen. När vi kom på vägen så undrade vi vad det var för något på vägen, det var som en liten fontän, då var det en brun som var full så det sprutade upp ur den.
Idag söndag så åkte vi till Geoff Ballard.
Men innan så åkte vi till Ann och Pelles nya hus som dom fått nycklarna till nu, deras renoverings objekt. Så vi klippte lite gräs och kolla runt lite, ska dit och jobba med det imorn och börja riva väggar och så.

Sen åkte vi till Ballard.Så jag böt om vi tog fram hojen och gjorde iordning allt och så startade vi hojen, hörde att den itne gick så bra så åkte bara ett varv då för att se om den gick bättre men den höll på och dö hela tiden så åkte in igen och vi tömde förgasare coh ut igen men fortfarande lika men åkte ett tag då iallafall för att få åka lite sen igen igen och höll på och testade en massa. Sen ut igen och fortfarande inte bra me då fortsatte jag köra sen så fick det räcka så tvättade allt.


Jag kör på Ben Burrell's träningshoj.

Så blev mycket skruva idag men ska dit på onsdag igen så ska vi fixa allt och köra en massa och ställa in hojen och så lite mer ändå som jag vill ha den för jag sak tävla på lördag, det ska bli jätte kul=)

Den blev en lång dag hos Geoff så det blev bara hem och äta sen har vi inte hunnit gjort något mer.


Nu ska jag sova för klockan är 01.50 vi är ju 3 st som vill sitta här så då blev det såhär=)

Hade så bra

kramInga kommentarer:

Skicka en kommentar