onsdag 4 februari 2009

En dag med lite turism=)
Hej=)

Idag har varit en skön dag=)
Vi var ute och sprang imorse, det gick inte så jätte bra med tanke på värmen, fast det var molnigt så det var tur men jag mådde inge alls innan heller, var svim färdig och kände mig jätte konstig. Men mycket bättre nu, man har väll bara inte kommit in i de här riktigt än.
Efter löpningen så körde vi lite styrka i trädgården, riktigt skönt=)

Efter en dusch blev det lite jobb i trädgården med en tunna och så som Ann ville ha hjälp med, var riktigt varmt när vi häll på med det, det var ändå inte specellt påfrestande men vi blev svettiga, tänk då att jobba hela dagarna och bära grejer i den här värmen nere i Penrith där det är varmare som Pelle gör nu på jobbet om dagarna, Stefans pappa.

Jimmie galen som hänger över kanten.


Jag skrev ju att vi skulle fixa med bilen, vi åke dit där den står, men den startade inte, precis som vi trodde.
Den var helt död så vi tog batteriet med oss så var Pelle snäll och köpte med ett nytt batteri med sig hem så ska försöka imorgon igen är det tänkt.

Eftersom det blev fint väder så sen ändå så bestämde vi oss för att åka till Three Sisters och vi åkte en väg så vi såg en hel del av Blue Mountains, riktigt härligt.

Three Sisters var riktigt häftigt att se, vilken grym utsikt, helt otroligt.


Vad mäktigt det var=)


Det gick trappor ner till en av dom tre stora stenarna eller vad man ska kalla dom=) och en bro över till den så dit gick vi också=)
Nu förstår man varför det heter Blue Mountains, Eucalyptus träden där ger ifrån sig något så att det ser helt blått ut bland bergen=)


Efter vi varit där så åkte vi och handlade frykt och grönsaker i en affär där det bara fanns en himla massa färsk frukt och grönsaker, jätte fint med alla fäger.


Frukterna är jätte goda här, speciellt annanasen gillar jag enormt=)


När vi kom hem så blev de lite lugnt sen så grillade vi kött, korv och champinoner. Så blev det potatis och majs till, riktigt gott=)


Till efterrätt, fruktsallad, med, mango, annanas, kiwi, passionsfrukt, apelsin och banan=)
Nu är det snart sömn igen, blir nog tidigt ikväll med, man har inte vant sig vid värmen än och inte kommit in i de heller så man är helt slut redan, Stefan sover redan i soffan=)

Hade så braMvh Emelie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar