tisdag 10 februari 2009

En mysig dag med massa djur!

Idag har det varit mulet och kallaste dagen den här tiden på jag kommer inte ihåg hur många år dom sa på tv, rätt sjukt det där för i söndags var det den varmaste på jag vet inte hur många år och idag kallaste, det växlar. Dom sa på vädret ikväll att det ska vara 20-24 grader hela veckan så får vi hoppas att det vänder sen och får lite sol igen så vi kan åka till sydney och åka lite färjor och kolla på opera huset och så det ska bli kul, måste man ju se när man är här=)

Idag som ni redan vet så var jag ute och sprang imorse och körde lite styrka i trädgården.
Sen så duscha och gjorde oss klara för att åka, vi bestämde att vi skulle åka och fixa bilen och sedan åka vidare till en park med massa austrailenska djur, inte ett zoo men lite liknande.

Vi åkte dit där bilen står och satt i batteriet som vi haft hemma på laddning, vi hade flyt så den startade på en gång det trodde vi aldrig. Så körde vi den till verkstan där det är en som ska hjälpa oss med besiktningen på den. Den gick inge bra heller efter att den stått i 6 månader så dom skulle kolla lite på den med.
Skönt att ha lämnat den där nu iaf, sen är det bara att ställa på dne och vänta på plåtarna, här får man skicka in plåtarna när man ställer av den så att man inte kan köra med den ändå.

Efter de så åkte vi till parken, stannade på en lunch på vägen, jätte mysigt.
Parken hette FEATHERDALE WILDLIFE PARK.
Det var riktigt kul att få se alla djuren, fast det inte var ute i naturen så var det riktigt kul=)
Kul att se alla djur dom pratar om och ormar som är farliga och så.

Världens farligaste orm!
Massa söta känguru och kooalabjörnar, det var det sötaste, gud så gulliga=)

Fanns en sort till som var så himla söta, Monica här kommer dina pingviner, Fairy Penguins=)
Så söta små, mörk blåa, verkligen jätte fina!

Massa fåglar fanns det att titta på med, fanns hur mycket djur som helst, jätte mysig lite mindre park men med massor av djur.

På hemvägen sen så började det spöregna. Och vi var helt slut så vi slumrade till alla 3.

Nu ikväll så har vi ätit en god middag med lamm kotletter coh potatis och till efterrätt drog vi ihop brownies, riktigt gott. Gott med lite varmt nu, kallt i hsen här när det blir sånt här väder, ingen isolering i dom eller värme, dom har fristående element som vi har satt på nu.

Det lär nog bli sängen rätt tidigt ikväll.
Hoppas ni har det bra där hemma.

Kramar Emelie

1 kommentar:

  1. Tack Emelie, nu är jag nöjd, äntligen har du sett nåt av värde på resan...,Nej jag bara skojade!!!!Kul att du tänkte på mig och fotade pingvinerna. De var ju såååå söta.
    Kram Monica

    SvaraRadera