torsdag 12 februari 2009

Ballard, grottor och shopping!

Hej

Här är det fortfarande mulet och regn.
Hemma har ni snö har jag hört, riktigt vinter väder, det är väldigt kyligt här med.
Elementet är fortfarande på vi får hoppas att det vänder nästa vecka.

Igår så regnade det som sagt så vi bestämde oss för att åka till Jenolan caves, det är på vägen till Geoff Ballard, så vi svängde in där och kolla om han var vid farmen och det var han.
Dom höll på och testade en massa grejer åt sina förare och körde lite på sin bana så de var kul att se alla tester och så dom höll på med.
Jag hade så ont i ryggen så jag körde inte men till helgen blir det förmodligen=) då har de förhoppningsvis kommit lite regn där med så att det blir bra fäste på banan=)
Vi fikade lite där sen åkte vi till grottorna.
Det var en häftig smal och slingrande väg ner på berget till grottorna.
Så åkte man igenom grottorna lite när man kom ner med bilen för att komma till parkeringen och som en liten annan värld där nere med lite hus, inte de man väntar sig när man åker på en smal väg bland träd.

Vi kom dit vid kl.15 så hade vi sådan tur att det var en vandring på en av grottorna vid 15.30 så den anmälde vi oss till och varade en timme. Väldigt kul och häftigt att se.
Sen var det väldigt fint utanför med en jätte liten sjö som vi gick och kollade på efter.

Sen åkte vi hemmåt så svängde vi in till Ballard och sa hejdå så pratade vi lite om helgen och nästa helg, om att kanske köra en tävling som går då.
Så vi får se=)


Idag så blev det en löpar runda imorse sen gick jag en runda med Stefan för han är lite konstig i halsen så han kan tyvärr inte springa, jätte lätt att bli förkyld nu när det är sånt här väder från att gått från den värmen.

Sen så hade vi pratat om att åka till Penrith och shoppa idag så det gjorde vi=)
Vi tog sprintern som Pelle lämnat hemma idag för han skulle köra en motorcukel till jobbet så det passade jätte bra för vi skulle köpa en present till han, han fyller år imorgon så dom hade bestämt att vi skulle köpa en ny BBQ åt han.
Vi åkte in på ett ställe och hittade en kanon fin, han kommer bli glad=) synd med vädret då bara att det inte är världens bästa grill väder nu.

Sen så åkte vi vidare till en galleria och gick där tills vi skulle hämta Pelle på jobbet vid 4 då han slutade.
Var kul hittade lite t-shirts=)
Sen blev det hem och gömma undan grillen undertiden Pelle var i duschen så ska vi plocka ihop den imorgon när han är på jobbet=)

Annars ikväll så har vi inte gjort så mycket, ätit en god middag och sen lite brownies framför filmen Step Brothers=)

Ni får lite bilder imorgon, nu ska jag gå och lägga mig.

Kram

1 kommentar:

  1. Hej hopp!

    Vad du får uppleva massa skoj! =) Riktigt kul att följa dig här på sidan. Skönt oxå och höra att bränderna inte är i närheten av er! Ja vi har riktig vinter här, ska upp och träna snöspår i helgen.

    Kram Jessica

    SvaraRadera