torsdag 5 februari 2009

En lugn dag med lite sol i trädgården

Hej

Idag har varit en lite jobbig dag, sov inte mycket alls inatt. Stefan satckarn började spy vid 3 så sen var han upp några gånger till efter det så jag var uppe med han då.

Så blev att vi låg kvar ett tag i sängen, han spydde sista gången vid 11 sen har han inte gjort det något mer iaf men han har varit dålig hela dagen.

Vi gjorde ett försök när han mådde lite bättre så då tog vi bilen till poolen en bit härifrån tänkte det skulle vara skönt med ett svalkande dopp för idag har det varit riktigt varmt, knappt orkat varit ute. Men där var det en hel skola som var och hade tävling så de gick inte som tänkt.
Så vi vände och åkte hem igen.


Jimmie och jag la oss i solen på gräsmattan ett tag, men gud så varmt, sen så kom Stefan ut när han mådde lite bättre, så spola vi av oss i slangen. Det var riktigt skönt att få svalka av sig lite, sen la vi oss och torkade i solen.

Har sett en jätte stor spindel idag med, på soffan inne, den var lika stor som min hand.


Dom brukar inte ta sig in i huset så ofta men Ann hade tagit in posten från postlådan och glömt att skaka tidningen så la hon den på bordet. Sen hörde vi en duns bara, då var det Stefan som flög upp ur soffan och hoppade över den och bara slängde tidningen, då hade den varit emellan när han slog upp den, jag förstår han att han blev så rädd. Då klättra den runt på soffan, jäklar vad snabb den var, det var ingen giftig men den var otrevlig så det blev lite jaga=)


Och idag så såg vi pungråttan som bor under plåttaket på ute huset och ikväll så kom den ut med=) Den va fin faktiskt, kul att se när den klättrade upp i trädet precis där vi var=)I helgen funderade vi på att back packa i Sydney men det blir nog ändrat, vi kanske åker till Geoff Ballard och åker lite, ska vi jätte kul vilket det än blir=)
Nu håller vi tummarna på att Stefan mår bättre imorgon.
Vi hörs snart igen


Gonatt
Mvh Emelie3 kommentarer:

 1. hej igen!
  Jag vet inte om fått min hälsning, det är inte så lätt för en gammal ovan att blogga.men jag är tycker det är kul att följa eran resa.
  Kram från faster Monica

  SvaraRadera
 2. Hej Emelie!
  Vad duktig du är på att skriva och rapportera vad du gör! Vi följer med spänning varje dag!
  Lycka till med träningen!

  Kram Birgitta och Nisse

  SvaraRadera
 3. Hej har du någgon bild på banor körning hojar hur nära är bränderna dom visar på tv här det ser inte bra ut.Kul att se dina bilder och läsa om er.Här är det kallt och snö . kram pappa och mamma

  SvaraRadera