torsdag 19 februari 2009

Äntligen lite sol=)

Ber om ursäkt för erat väntade på uppdateringar, vi har inte gjort så jätte mycket nu när det spö regnat förutom jobbat, tänkte uppdatera igår men var så himla trött efter körning så fick bli nu=)
En 4 dagars uppdatering då=)

I måndags så vaknade vi till spö regn, Stefan och jag gick upp och ut och sprang sen så körde jag lite styrka.
Sen så blev det jobba=) Stefan, Jimmie , Anne och jag åkte till huset och började jobba, Anne och jag ute i trädgården och grabbarna inne och rev väggar och kakel mm.
Vi blev där hela dagen sen hem och åt sen blev det inte så mycket mer den dagen.
Eller kort spel på kvällen förståss=) Sen gonatt=)

Full träff för Anne i Chicago!


I tisdags så gick vi upp packade i ordning våra jobbar kläder och åkte till huset igen och fortsatte där vi slutat.
Vi åkte hem vid 16.00 för Geoff skulle komma på middag vid 18.00 så vi åkte hem och körde lite styrka och duschade. Geoff åker upp till farmen på tisdag kvällen och är där hela onsdagen sen hem tidig torsdag morgon till jobbet i hans butik.
Så vi pratade om hur vi skulle göra på onsdagen och helgen och så.
Anne hade lagat en underbar middag så det blev en trevlig kväll=)

Igår onsdag så gick vi upp vid halv 7 gjorde iordning alla grejer och åkte till Geoff.
Vi hade tänkt att vi skulle åkte hem efter lunch men vi blev kvar där hela dagen.
Blev mycket mecka den här dagen med men sen efter ett bra tag så hittade vi felet, elektriskt fel så sne ut på banan och testade igen, den gick som en klocka, riktigt kul=)
Jag körde 1,5 tim då sen så bestämde vi oss för att åka in och byta fjädring till 450 fjädringen för den som var på var för mjuk så vi tvättade av hojen och böt gaffelben och fjäder i bak.
Sen när vi startar hojen igen så går den inte, då missar den igen.
Så då blir det mecka igen så byter vi en annan elektrisk grej sen så går den igen, mycket otur att allt hände då men nu funkar den till helgen=)
Utsikten från Geoffs altan!
Geoff i verkstaden, Fudge och Jimmie i bakgrunden!


Geoff ute på banan med!
Så nu är vi start klara för helgen, så nu ser de ut så att vi åker dit imorgon fredag och får bo hos några i deras buss där och sen så tävlar jag lördag coh söndag.
På kvällen så hyrde vi film och satt och kollade på allihopa, grymt bra, "The worlds fastest Indian" hette filmen, rekomenderar den verkligen, speciellt till dig pappa=) Handlar om motorcyklar, han försöker slå rekord.

Idag så vaknade vi och jag kollar ut och ser KLAR BLÅ HIMMEL=) Äntligen=)
Så vi åt frukort ute sen hade vi tänkt att vi skulle ta och simma och lägga oss i solen lite vid poolen och passa på när det var fint och sen åka till huset och jobba. Så vi släppte av Anne och åker till poolen men så är de stängt för en skola är där, likadant sist vi var där, så typiskt, men så sa dom att dom öppnar för allmänheten 14.30 igen så vi åkte till huset och jobbade och åke och badade och simmade vid 15.00. Underbart skönt=) Mitt på dagen fick vi en jätte skur med regn och det var jätte svart överallt så vi trodde det roliga slutade där men som tur var så blev det fint igen=)
Får verkligen hoppas att det håller i sig i helgen med nu=)
Nya huset dom köpt!En underbart lyxig middag ikväll, dom här chifsen skulle ni smaka, slår alla andra=)


Vi åker som sagt imorgon så får vi se om jag har någon tillgång till dator när vi är där i helgen annars får ni ha tålamod och vänta till på måndag igen=)

Hade så bra

Kram Emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar