onsdag 2 februari 2011

hej hej nu onsdag morgon här!

Vet inte vad som hänt med bloggen, lýckas inte flytta bilderna därför det ser så fult ut, sak försöka fixa de, ber om ursäkt, ni får iaf se lite bilder=))Kvällspromenad stannad eoch kollade fina utsiktenVåra hojarUtsikten från köksbordetNere vid grottorna, Jenolan Caves


I verkstadenMorgon promenad

Fin utsikt från vägen där vi borStefan och Fuddge


Onsdag morgon och det är redan 25 grader.
Precis ätit lite frukost och ska iväg och köra.
Mycket att göra idag, först åka hoj, sen måste vi iväg och fixa med licensen, köpa knäskydd, kolla med körkort sen gärna hinna njuta lite av värmen idag och hoppas på att få ett bad när vi ändå är där nere och det ska bli så varmt idag.
Såg på tv:n nu när vi åt frukost att dom stackarna i queensland att det ska komma in en syklon där på eftermiddagen och över natten, en stor en så allt kommer väll bli helt förstört där som att dom itne haft nog nu med översvämmningar och allt.

I måndags så hade vi vilo dag, vi var iväg med papper för licenserna och klubb till ett ställe och på vägen så stannade vi till i Jenolan Caves och åt lunch där och kollade runt lite utanför grottorna, de är så fint där, och det var jätte varmt, 37 grader.
Sen på kvällen så höll vi på med hojarna la om lite däck mm.

I tisdags, igår så jobbade vi på förmiddagen här där vi bor jag höll på med lite buskar och sånt och stefan fixade bobcaten. Sen så var vi ute och körde hoj från 11 till halv 4. 2 st nya banor, ett gräsprov och ett endruo spår, jätte kul, så det är dit vi sak nu igen.

Tyvärr väldigt bråttom nu så hinner inte få upp bilderna nu men lovar att dom kommer så fort jag kan.

Kramar till er alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar