fredag 18 februari 2011

Hej alla!
Över en vecka sen sist, INTE bra. Inte haft tillgång till internet så blir det ibland.

Kör lite kort om allt vad som hänt sen sist.
Förra torsdagen var det som sagt photoshot med teamet.
Det gick bra för dom och dom fick nog många bra bilder, jag var med och tog några med min kamera i slutet, en bild ligger ute här efter texten men den är tagen med telefonen så inga kör bilder på Stefan får lägga ut det nästa gång=)

På fredagen så var det bara körningen alla från teamet var fortfarande kvar och vi åkte ut och körde. Vi skulle bla ta hojarna till dom proven vi brukar åka en bit härifrån, vanligtvis tar vi bilen till ett ställe sen åker vidare men Merriman hittade den vägen så vi åkte med han.
Det var jättekul och väldigt långt och samtidigt jätte svårt och gjorde ont=)
Några jätte branta backar och snus torrt i marken så vi laddade och när vi kom till hälften så bara spann vi och välte neråt igen, riktigt slitande. Och en backa med massor med sten som stenkross den ramlade vi också i så har varit helt blå slagen på rygg coh armar armen ser tiktigt misshandlad ut samma som den skadade så ärret högst upp sen underarmen helt blå och skrapsår och JÄTTE svullen hehe så kan de gå=)
Ska dit igen och träna=)

På lördagen så körde vi lite på förmiddagen sen så hade Stefan och jag bestämt att vi skulle åka in till Sydney. Vi trodde att vi skulle kunna hämta pallen på måndagen så tänkte vi att vi kunde åka in tidigare och bara se nå annat hoppades på fint väder så vi kunde bada lite. Vi bestämde även att vi skulle träffa Fredrik en kompis från Sverige som bor ch jobbar här så det gjorde vi och då var hans svenska kompis Jonas här nu också så dom 2 och Fredriks aus kompis och Stefan och jag träffades och gick ut och åt på lördag kvällen sen så sov vi hos dom=)

På söndagen åkte Stefan, jag, Fredrik och Jonas till ett outlet som ligger brevid IKEA var kul att gå och titta lite där=)
Sen gick vi in på IKEA och åt lite köttbullar med brunsås och lingonsylt, Fredrik sa åt dom det också att "vi är svenska och sådär lite lingonsylt får man INTE i Sverige" hehe hon svara ok jag förstår och log=))
Sen såg vi att det fanns bio där inne så då stannade vi och gick på bio 127 hours den var bra=)
Vi satt i grymma stolar till en början, helt ärlig så blev vi den skickade därifrån vi hade hoppas över räcket dit men vi fick pröva på det ett tag iag=))) hehe

På måndag morgon så åkte Stefan och jag tidigt från Fredrik för då skulle vi till flygplatsen och prata med customs och få klart alla papper om pallen och förhoppningsvis kunna hämta den.
Sån tur var fick vi prata med en snäll gubbe, såg inte det minsta trevlig ut först men va jätte bra=)
Var en del problem men han var snäll och sa vad vi skulle göra för han såg att vi kom långt ifrån, 3 tim bilfärd dit härifrån , vi fick ringa en massa till fraktbolaget för massa nummer och allt stod på Stefans pappa eftersom tanken var att han skulle hämta pallen så då fick inte Stefan hämta den eftersom hans namn inte fanns med där men då kunde vi ringa och be dom lägga till Stefans så nöjde dom sig med det på customs och det kostade 65dollar till för att få det fixat.
Men så var itne pallen klar att hämta för dom ville gå igenom den och kryssat för vissa saker dom ville se som cykel, skor, stövlar mm.
Så vi blev kvar ännu en dag i Sydney men det var lite skönt när det var alla hjärtansdag och allt=)
Vi åkte till stranden, det var jätte mulet och lite kyligt, Stefan badade men inte jag.
Det var jätte mulet som sagt emn båda brände sig jätte mycket på ryggen helt sjukt.
Men det har lagt sig nu tur de=)
Sen gick vi runt och kikade lite tog en drink vid stranden sen gick vi ut och åt lite middag.
Vi sov på golvet i bussen på en madrass, gick hyffsat, vaknade varje gång man skulle vända på sig men gick ok=)))

På tisdagen gick vi upp och åkte och gjorde ett nytt försök med pallen.
Då skulle vi få hämta den iaf, men det tar några timmar kan jag tala om,
tog jätte lång tid innan vi fick komma fram och prata med någon och fråga hur allt gick till,
efter några timmar fick vi några västar och fick reda på vad dom ville se åsså fick vi gå och plocka ur det på ett ställe, som tur var fick vi tid på oss att göra det själva innan för dom tog betalt för ALLT! Och vi kunde göra rent allt lite extra=)
Vi fick godkänt på allt så det var jätte skönt men vi fick plocka ur i stort sett allt ur pallen så när det var klart var det bara att packa i allt igen för att dom skulle kunna köra ut pallen så fick vi in den i bilden.
Sen fick vi gå in och betala igen för att dom hade kollat på det där 100 dollar till och 10 dollar för att vi betalade med kort, dom kan ta betalt.
Sen var det äntligen klart och vi hade våra grejer, så skönt att se dom.
Innan vi började resan hem så åkte vi till stranden och sköljde av oss hoppade i vågorna lite.
När vi kom hem var det en hel del att ta rätt på så det ängnade vi kvällen åt, JÄTTE skönt att fått sina skydd och kläder=))

På onsdagen höll jag på och fixade med hojen hela dagen så den dagen hände det itne så mycket, Stefan körde en del men inte så mycket han höll också på med hojen en del.
På kvällen så kom Fredrik och Jonas hit med tåget, dom hade varit och kollat på three sisters på dagen i katoomba så Stefan åkte och hämtade dom där så fick dom se hur vi hade det=)
Fredrik stannade kvar och sov här och vi tog lite film kväll och på torsdagen var han med och körde hoj med oss=)
Han fick låna en hoj, han ahr kört en hel del förut i Sverige och han tyckte det var jätte kul att få köra lite igen och testa 2 av banorna som vi kör på=)
Var en riktigt bra dag.
När vi skjutsade tillbaka han till tåget i Katoomba så stannade vi och åt på en grymt pizza ställe som finns här uppe men jätte fin utsikt som ni ser på kort längre ner i det här inlägget=)
När vi kom hem så tog Stefan och jag och kollade på lite playa del sol=))))

Idag så har vi jobbat här på farmen, tog lite sovmorgon och drog igång med jobbet vid 9.
Vi har gjort en hel del, beskurit träd tagit bort grenar som växte mot huset mm, rensat stuprännorna, rensat ogrås och mossa på alla plassor, tvättar vissa styprör som skulle vara vita men var gröna, slipat ute bordet så det ser ut som nytt igen, börjat lägga på bark i en rabatt ut efter hela vägen, det ska vi fortsätta med imorgon. Vi har fått en del gjort idag, var jätte skönt att jobba lite=)
Och nu har vi jobbat så vi får bo här en vecka till=)))
Vid 4 så slutade vi jobba och bytte om och satte oss på hojarna och körde lite=)

Nu är det läggdags, killarna Stefan Josh och Geoff sitter i verkstaden och kollar på supercross jag hör dom skrika med jämna mellan rum när någon kraschar eller håller på att krascha=)))

Hade så jätte bra och jag hoppas verkligen att det itne tar lite lång tid till nästa uppdatering.
Om det tar över helgen så är planerna för helgen att lördag jobba och träna och söndag ska vi in till Sydney och fira Stefans morfar Bob då skulle det bli picknick så då träffar vi nästan hela släkten igen, det ska bli kul=)
Då vet ni lite vad som hände rom vi inte hörs förrän på måndag.

Hade så jätte bra
saknar er alla <3

kramarBilderna har hamnat i omvänd ordning men jag orkar itne flytta om dom så
ni får ha förståelse med det ;) Dom nyaste alltså nu i början och dom äldsta i bottenVerkstaden med massage stolen och tv, min hoj, Geoffs, Stefans


Stefan och den tjocka hunden på pizzerianUtsikten vid pizzerian
Vårat rum nu med byrå och tv, Pelle och Annes tv vi lånat=)

Vid stranden på alla hjärtans dag
Stefan i och badar=)

Grymma bio stolar=)))
Hehe IKEA

Stefan så gullig sååå
MUMS=))) köpte ahlgrens bilar med det glmde jag skriva i texten=)))


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar