lördag 29 januari 2011

Hej hej=)))

I torsdags så kom vi upp till Geoffs gård där vi ska bo.
På vägen upp så hämtade vi sprintern som stod hos några vänner till familjen Granquist.
Den var helt full proppad med grejer så den skulle vi tömma på alla grejer i ett skjul hos Geoff.
Så vi hade att göra när vi kom upp, och då var det dessutom 35 grader i skuggen den dagen så det var väldigt varmt.

När vi väl var klara med det så var det bara att fortsätta med våra grejer, ta in våra väskor och börja packa upp dom och försöka göra det lite hemtrevligt i vårt lilla rum. Bättre än väntat iaf, ska åka till IKEA någon dag och köpa en byrå och någon spegel och lite ljus så ska det nog bli bra=))

Igår så höll vi på med hojarna hela dagen, Stefan var ju helt ny och inte ihop plockad så vi hjälptes åt att sätta ihop den och det fanns en del att göra på min med, putsade bla röret som nog aldrig var gjort.
Sen så hann vi även prov köra lite på eftermiddagen, det gick bättre än väntat, nu längtar jag till våran pall kommer så jag får mina skydd och kläder.
Igår kväll kom en kille över en kompis till Geoff som heter Robert och Han dotter Bonnie, Robert är as grym på att rita, Bonnie var en kaxig rolig liten 7 åring.
Dom har sovit här inatt och varit kvar hela dagen idag med.

Imorse så var Stefan och jag ute och sprang, såg 3 kängurus springa över vägen och en överkörd wombat. Häftigt med kängurus när man är ute och springer=))
Sen åkte vi och köpte lite bensin till hojarna och handlade lite sen var det hem och göra iordning grejerna, äta lite, snacka lite med Foodge, (jätte snäll) . Sen på hojen igen, men idag funkade det inte alls, så de igår var väll nått för att göra en glad=S =) Idag gick det iaf inte bra, jätte spänd och inte fått till fjädringen än så fick det itne att funka alls, men det blir nog bra om ett tag hoppas jag=))

Nu är Geoff ute på banan och fixar med Bobcat för den var så hinla dålig och jag sitter på vår lilla balkong och skriver och har en liten ödla som sällskap vid mina fötter=))

Hoppas att ni inte har det allt för kallt hemma, rätt varmt där idag måste vara 25, 30 tror jag, var bara 20 igår.

Hade så jätte bra, många kramar

1 kommentar:

  1. Här hemma strålar Ulrik ikapp med solen... Han undrar hur det går med sin moppe ? Snart snart e våren här o det e dags att börja jobba på riktigt men håll dig kvar där nere så länge som möjligt !!!!! Ha det så bra o ta hand om er Tina o Ulrik hälsar så gott o så jag Andreas såklart!!! Indonesien va grymt skönt och ja ville inte hem glöm inte det !!!!!

    SvaraRadera