torsdag 5 mars 2009

Hej igen

Hej hej

Nu är vi hemma igen, eller vi kom hem till Hazelbrook i tisdags.
Sista dagen på trippen spenderade vi i Sydney Manly på stranden och affärerna.=)
Så på tisdag kväll fick vi en god middag med gott kött och grillad potatis.Igår onsdag så tog vi bilen in till Sydney och Circular Quay.
Så tog vi färjan vidare till Darling harbour så vi såg Opera huset från vattnet och åkte under Harbour Bridge.
Så när vi gick i land i Darling Harbour så gick vi in på Sydney Akvariet och kollade på massa fiskar och hajar och jätte fina koraller mm.Sen tog vi färjan tillbaka och då kikade runt lite i Sydney innan affärerna stängde, under den tiden så klarnade upp efter en molnig dag och blev sol så vi bestämde oss för att ta en mysig middag vid en restaurang vid hamnen med utsikt på Harbour Bridge.
Där blev vi kvar hela kvällen och bara satt och pratade vi flyttade oss bara till Opera huset senare och fortsatte pratet där=)

Idag så har vi varit i Penrith och gjort våra sista ärenden, Stefan behövde lämna in sin mobil i köpcentret bl.a och vi behövde köpa ett par shorts till Jimmies kompis.
Nu ikväll blir det packa och alldeles strax så kommer Stefans kompis och hans fru på middag så han hinner träffa dom innan vi åker hem. Pelle har åkt iväg på tävling så han är tyvärr inte hemma så det blir tomt för Anne imorgon när vi åkt.
Från fullt hus till själv, stackarn=(
Jag hinner tyvärr inte lägga ut några bilder här nu som ni förstår så har vi fullt upp så det får bli när vi kommer hem, hoppas ni kollar då=)

Vi flyger ut 15.20 imorgon, längtar inte hem till vädret där hemma.
Så ladar vi i Landvetter 12.50 på lördag.
Så ska vi ta oss hem till Jönköping sen så ska jag försöka få tag på tåg och ta mig hem till Enköping med det efter de på lördag.

Hade så jätte bra så hörs vi då
Hoppas ni tyckt det varit kul att följa mig på min resa=)

Kram emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar