onsdag 26 januari 2011

Hel dag pa stranden ;)

Idag sa gick vi upp strax innan 7 och at lite frukost och packade lite grejer for att aka till stranden.
Dom hade ju lovat sa varmt idag sa vi ville ivag tidigt och for att det ar nationaldagen idag sa skulle det nog bli mycket trafik. Vi akte fran Pam och Bob halv 8 och da var det redan 25 grader.

I bilen pa vagen dit sa ringde jag pappa for att prata lite med honom och saga gonatt, harligt att prata lite med han =)))
Lite laskigt nu innan man vant sig med vanstertrafiken, dar det verkligen ar svart ar vid utfarter da blir det att man staller sig pa hoger sida.

Vi har som sagty iaf varit pa stranden hela dagen, haft en underbar dag, blev uppat en 40 grader sa har varit valdigt varmt sa va har badat jatte mycket och hoppas i vagorna=)))
Vi gick frn stranden ett tag och tog en god frukost och senare aven en jatte god fish & chips=)))
Bade Stefan och jag har brant oss idag, men det lagger sig nog under natten.

Imorn sa aker vi upp till Geoff emn vi vet itne riktigt om vi gor det direkt pa morgonen eller om vi aker och badar lite forst, far se imorgon bitti=))

Nu ska vi ga och lagga oss, far se hur det kommer ga att sova, klockan ar 21.40 har nu men fortfarande 30 grader. Inte sa jatte behagligt.

Hade sa jatte bra dar hemma, som sagt sa far vi se nar jag kan skriva igen nu nar vi aker till Geoff for dar har vi nog inget internet.

Ha en bra dag
Kramar fran Emelie

2 kommentarer:

  1. Hej hoppas nya hojen verkar bra och att Stefan får ihop sin så ni kan dra lite kramar pappa o mamma

    SvaraRadera
  2. Dom där stränderna ser perfekta ut för bröllop:) Kram

    SvaraRadera