måndag 30 november 2009

Ber om ursäkt för dålig uppdatering!

Hej allihopa!


Ber så mycket om ursäkt för dålig uppdatering.

Nu så börjar det närma sig, hoppas jag iaf=)
Som det är nu så är jag sjukskriven till den 13 dec sen så får jag börja jobba och köra igen, om allt går som det ska. Jag sak röntgas igen den 10 dec, så då får vi verkligen hålla tummarna för att armen har läkt så jag itne får förlängt igen.
Nyckelbenet coh resten av kroppen känns helt bra, det är armen kvar som har haft svårt att läka pga att det var ett öppet benbrott så blodkärl och sånt är trasigt runt om. Men nu så hoppas jag att jag sanrt får börja. Mycket träning är de innan jag är tillbaka helt men de går åt rätt håll=) Och mer spårrad än någonsin, aldrig någonsin varit så sjukt åksugen, kliar i fingrarna på riktigt, ska bli så himla kul=)
Nu så försöker jag fördriva dagarna med att träna och blir även en hel del filmer.
Jag känner mig i riktigt bra form, åkning som behövs sen bara, längtar tills de drar igång igen tror de kommer bli bra=)I lördags så avklarade bror och jag våran sponsorträff med lyckat resultat.
Stort tack till alla! Speciellt mamma och pappa!
Alla verkade jätte nöjda så det var jätte kul att allt gick som tänkt.Ja nu längtar jag som sagt iaf till att jag får sitta på hojen igen, kommer att bli enduro i vinter vilket jag tror blir jätte bra att börja med och komma igång lite lugnt efter skadan.
Så det blir Götas KM och Östra Open i vinter och en massa fys och styrka=)

Hade så bra så länge så ska jag se till skriva här snart igen.
Hälsningar Emelie #4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar